Radionica i koncerti / Lovely Quinces / Pi /

Forum udruga nezavisne kulture (FUNK) 9. ožujka organizira jednodnevnu radionicu plakata, stripa i ilustracija, a u večernjim satima nastupaju glazbenice Lovely Quinces i Pi.

 

Maja Duvnjak, ilustratorica i strip crtačica, provest će polaznike radionice kroz osnove ilustratorskih tehnika, kompozicije, pričanja priča putem plakata, kao i kroz osnove scenarija, anatomije, itd. Radionica se održava u subotu, 9.3.2019. od 11 do 17 sati; materijal potreban za rad je osiguran, a pri završetku će biti organizirana skupna izložba plakata. Za prijavu na radionicu potrebno je poslati ime i prezime, kontakt i dob na mail savez.udruga.funk@gmail.com zaključno s 8.3.2019. godine. U svakom slučaju, dođite da se zajedno zabavimo i produktivno provedemo dan!

Nakon radionice nas posjećuju već dobro afirmirane glazbenice na domaćoj nezavisnoj sceni – Lovely Quinces i Pi. Dunja Ercegović (Lovely Quinces) je splitska kantautorica koja je dosad imala prilike otvarati koncerte za Morcheebu i Kurt Vilea  u Zagrebu, Tame Impalu u Sloveniji, a iza sebe ima i velik broj koncerata u inozemstvu. Ovu karizmatičnu glazbenicu vode utjecaji izvođača poput Fleet Foxesa, Laure Marling, Fione Apple, Rodrigueza.

Pi su simpatične Antonija Ivančan i Ivana Picek – pjevačica psihodeličnog rock benda Pridjevi, talentirana producentica i multiinstrumentalistica. Ivana se dosad predstavila na sceni sa zaista specifičnim i prepoznatljivim vokalom, a njen album „Časna lubanjska“ pokazao se kao jedan od najspecifičnijih na domaćoj sceni u posljednjih par godina sa uvrnuto-kul sadržajem; planine, mračne šume, lijesovi, vile, katarza i još štošta nešto!

Dođite u FUNK podržati ovaj zanimljiv komadić naše nezavisne scene.

Vidimo se!

 

 

 

Autorica: Marina Štefančić