O nama

Metastudij je neformalna inicijativa koja nastoji potaknuti studentsko, kulturno i kolaborativno djelovanje u svrhu prakse i poboljšanja studentskog života u Koprivnici.

Osnovan je kao produkt aspiracija studenata da unaprijede, obogate i upotpune intelektualni, kulturni i društveni sadržaj na Sveučilištu Sjever. Sve spomenuto provodit će se u praksi na način da se institucionalizira kolektiv koji će studente raznih smjerova, znanja i ambicija dovesti pod isti krov. Takav način rada omogućuje zajedničku suradnju, nova znanja, promicanje kulture i razmjenjivanje ideja interdisciplinarnog karaktera.

Metastudij kroz svoj rad pruža članovima i ostalim studentima mogućnost stjecanja studentske prakse na način da se studenti mogu uključiti u djelatnosti inicijative vlastitim radom. To podrazumijeva rad i druge vrste angažmana u događajima koje bi inicijativa organizirala, u smislu promocije kulture i organizacije društvenih događaja i aktivnosti te izlaganja vlastitih radova.

Rad bi bio potreban i za stjecanje partnerstva inicijative Metastudij s drugim udrugama, klubovima i sličnim organizacijama kojima je cilj boljitak studenata i mladih kao i njihov intelektualno-društveno-kulturni razvoj.

 

Inicijatori

Marina Štefančić

Leona Vertuš

Matija Domitrović

Marko Šamec

David Vrhovski